Bestellingen boven de €50,- worden GRATIS verzonden!

Hoe gaat mijn betaling in zijn werk?Betaalmethodes

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn bieden wij alle gangbare betaalmethodes aan. Het betalen van jouw bestelling bij Nootropics Supplements kan via iDeal, je Creditcard, PayPal,  Bancontact (Mister Cash) of via vooruitbetaling per bank. Alle transacties zijn beveiligd en versleuteld. Jouw bankgegevens worden nooit door ons opgeslagen, bewaard of verstrekt aan derden.

 
Zodra de betaling door ons is ontvangen zal de bestelling onmiddellijk worden verwerkt en zal het meteen worden opgestuurd.

iDEAL

iDEAL is een online betaalmiddel, waarmee consumenten kunnen betalen via hun eigen bank.
De banken waarmee u via iDEAL bij ons kan betalen zijn: ABN AMRO, ING Bank, RaboBank, ASN Bank, Friesland Bank, Knab, Bunq, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank, van Lanschot
.

Creditcard
Betalingen via de Creditcard kunnen gedaan worden met VISA, MasterCard en American Express.

PayPal
Met PayPal kunt je bij Nootropics Supplents makkelijk en veilig betalen. Bovendien ben je als consument volledig beschermd dankzij de speciala PayPal Aankoopbescherming (uiteraard geldt dit ook voor de andere betaalmethodes).

Bancontact / Mister Cash
Bancontact / Mister Cash zorgt ervoor dat het geld van de rekening van een betaler wordt verplaatst naar de rekening van een ontvanger. Voor een kaarthouder gebeurt dit via de bank die zijn kaart heeft uitgegeven, voor een handelaar via de leverancier van zijn betaalterminal of online betaaloplossing.

Vooruitbetaling per bank
Uiteraard is het ook mogelijk om via een vooruitbetaling per bank de betaling af te ronden. Om je bestelling te verwerken dien je het totaalbedrag van de bestelling over te maken op rekeningnummer NL 57 INGB 0007 5733 36 op naam van NOOTROPICS SUPPLEMENTS. Vermeld hierbij jouw bestelnummer (getal na #ns) die je kunt terugvinden via jouw account of via de bevestigingsmail.
Het kan tot 2 werkdagen duren voordat het bedrag van jouw rekening is afschreven. Zodra wij de betaling hebben ontvangen sturen wij de bestelling meteen naar je toe.

Reaching Your True Potential